Hulpmaterialen / Vloer- & handpads / Overige pads / Chemspec bonnetpad 17 inch scrub microvezel
 

Chemspec bonnetpad 17 inch scrub microvezel

 
Artikelnummer0709855
Verpakking1x1
 
 
 
SCRUB microvezel bonnetpad

De SCRUB microfiber bonnetpad schrobt commercieel tapijt en absorbeert vuil goed. Het is een populaire en betaalbare bonnetpad.

De schoonheid van microvezel is de vezel zelf. Microvezel heeft het vermogen om vervuiling op te vangen in de microvezelstrengen. Elke vezelstreng heeft het vermogen om grond efficiënter op te vangen en vast te houden dan katoen of andere synthetische vezels. En omdat de basisvezel van polyester is, is deze ook nog eens heel gemakkelijk uit te spoelen. Mutsen van microvezel zijn ook extreem duurzaam!

Hier is een afbeelding die de voordelen van microvezels ten opzichte van katoen of synthetische vezels illustreert. Zoals u kunt zien, is microvezel een superieure reinigingsvezel. Omdat microvezels een groter oppervlak hebben, kunnen ze nog meer aarde opnemen dan katoen. Microvezel is ook zachter voor het tapijt dan andere vezels, omdat het zo’n kleine denier heeft; 1/100ste van de diameter van een mensenhaar. SCRUB microfiber bonnetpads gemaakt van microvezel zijn ook gemakkelijker te wassen dan andere soorten bonnetpads.



SCRUB microfiber bonnetpad in de Gray Scrubber Style, zorgt voor een goede verwijdering van vuil en ziet er langer als nieuw uit. Directe microfiber bonnetpad biedt superieure absorptie. Deze microfiber bonnetpad kan eenvoudig op elke standaard roterende eenschijfsmachine met lage snelheid worden gemonteerd.

Het voordeel van de SCRUB microfiber bonnetpad is dat het een schrobbend effect heeft maar ook door het microfiber ook een groot opnemend vermogen heeft.