Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Over ons

Welkom bij Castor! Wij laten je graag kennismaken met ons bedrijf. Met meer dan drie decennia ervaring leveren wij topkwaliteit facilitaire producten en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ons doel? Bedrijven zoals die van jou voorzien van alles wat nodig is om veilig, schoon en efficiënt te werken. 

We denken met je mee

We gaan voor een langdurige relatie met onze klanten. We luisteren naar je wensen, geven goed advies en denken graag met je mee.

Onze kracht? Snelle service, scherp advies en een luisterend oor voor wat jij nodig hebt. Bij Castor doen we er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Kernassortiment

Ons kernassortiment bestaat uit:

Afvalbakken
Dispensers
Disposables
EHBO
Glasreiniging
Hulpmaterialen
Hygiënisch borstelwerk
Kantoorartikelen
Machines
Mopwagens
Reinigingsmiddelen
Waswagens
Werkkleding

Persoonlijk

Niet bang voor echt contact


Wij vallen op door betrokkenheid. En hoewel Belfeld niet voor iedereen
om de hoek ligt, zijn we nooit ver weg.

Merkonafhankelijk

Transparant, toegewijd en toegankelijk


Door merkonafhankelijk te opereren, bieden we een breed assortiment en kunnen we jou op een flexibele manier van maatwerk voorzien.

Geworteld

Het gevoel van een familiebedrijf


We zijn betrokken en gaan voor duurzame relaties met onze leveranciers, klanten en medewerkers. Hierin focussen we op transparantie, verbondenheid en vertrouwen.

Kleinschalig

Groots door gewoon te blijven


Tijdens ruim drie decennia aan groei is één ding nooit veranderd; de aandacht voor onze klanten. Tevredenheid van de klant staat altijd op één.

Missie & Visie

Onze visie

Wij willen als jouw partner altijd dichtbij zijn en komen graag samen tot een passende oplossing. We vinden het fijn om betrokken te zijn in het gehele proces en doordat wij 24 uur bereikbaar zijn, zijn wij altijd bereid om je te helpen. Het maakt niet uit waar je je bevindt, we zijn nooit ver weg. Wij leveren kwaliteit, efficiency en een goede prijs. Wij vallen op door onze vakkundigheid en snelle communicatie. Dit hebben we te danken aan onze up-to-date webshop, accountmanagers, productspecialisten en customer service.

Onze missie

Onze missie is om samen met onze klanten de juiste oplossing te vinden op het gebied van facilitaire zorg. Wij focussen ons hierbij op het leveren van maatwerk en klantgerichte oplossingen aan jouw facilitaire organisatie, zorginstelling of recreatieve locatie.

 


 

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team!

Ons hechte team bestaat uit enthousiaste en ervaren professionals die jou op nummer één zetten. Elk lid van ons team brengt unieke vaardigheden en expertise mee, waardoor we altijd een passende oplossing voor jouw organisatie kunnen vinden. Of je nu op zoek bent naar advies, ondersteuning of op maat gemaakte oplossingen, we staan klaar om je te helpen. Onze aanpak is persoonlijk en betrokken; we luisteren naar jouw behoeften en vertalen deze naar een passende oplossing op maat. 

Angelique staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Lars en Rogier, jouw accountmanagers, bieden persoonlijk advies en helpen je bij het vinden van producten die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. Zodra je een bestelling plaatst, zorgt Bianca ervoor dat het zorgvuldig wordt ingepakt en snel bij jou thuis wordt bezorgd!

Bel mij terug
{{error}}