[Homepagina - Zoekbanner tekst]
Zoek direct of voer een artikelnummer in
[Homepagina - Intro]

Wij begrijpen de behoeften van jouw organisatie.


Bij Castor realiseren we ons dat elke organisatie unieke eisen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen. Van innovatieve reinigingssystemen tot professionele persoonlijke beschermingsmiddelen, wij hebben alles in ons assortiment om jouw bedrijf veilig en hygiënisch te houden. Mochten we een gewenst product niet in ons assortiment hebben, gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Dankzij onze merkonafhankelijke kwaliteitsproducten hebben wij al meer dan drie decennia lang organisaties succesvol ondersteund!

Leer ons kennen

[Home - iconen]
Merkonafhankelijk
Snelle service
Expertise
Duurzaamheid
[Homepagina - Uitgelichte categorieën]

Een greep uit ons assortiment

Een selectie van ons veelzijdig facilitair assortiment

Papier & Dispensers

Papier & Dispensers

Bekijk

Machines

Machines

Bekijk

Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen

Bekijk

Kleding bedrukken
Kleding bedrukken
Schoonmaak trainingen
Schoonmaak trainingen
Passessies
Passessies
Open dagen
Open dagen
[Persoonlijk contact, advies op maat]

Persoonlijk contact, advies op maat 

 

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Daarom bieden we diensten zoals passessies en kledingbedrukking aan. Zo krijg je precies wat bij jouw organisatie past. Wij komen ook graag langs voor schoonmaakdemo's zodat je gelijk een beeld krijgt van hoe je onze producten optimaal kan inzetten!  

Ontdek onze diensten en ervaar hoe wij met maatwerk en kwaliteit het verschil maken voor jouw organisatie.

Bekijk onze diensten

Nieuws

06 juni

Efficiënt en duurzaam schoonmaken: Ontdek de voordelen van de Switch Green Care Professional productenlijn

In de wereld van facilitair beheer en schoonmaakdiensten wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Daarom laten we je graag kennismaken met de innovatieve Switch Green Care Professional productenlijn. Ontworpen om niet alleen efficiëntie te bieden, maar ook om bij te dragen aan een groenere toekomst, biedt het Switch Systeem de oplossing voor schoonmaakpraktijken.

Lees meer
14 mei

Een overzicht van schoonmaakmiddelen: Het kiezen van de juiste reinigers voor elke toepassing

Als facilitaire groothandel begrijpen we dat het selecteren van de juiste schoonmaakmiddelen belangrijk is voor het handhaven van een schone en gezonde omgeving. Met een overvloed aan reinigingsproducten op de markt kan het overweldigend zijn om te bepalen welke het meest geschikt zijn voor specifieke toepassingen. Daarom bieden we hier een overzicht van verschillende soorten schoonmaakmiddelen, hun toepassingen en de geschikte omstandigheden voor elk type.

Lees meer
26 maart

Effectieve reinigingsmethoden voor tegelvloeren

Tegelvloeren zijn een populaire keuze voor commerciële ruimtes vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Om ervoor te zorgen dat tegelvloeren hun beste uiterlijk en een professionele uitstraling behouden, is regelmatig onderhoud en reiniging essentieel. In deze blog bespreken we specifieke reinigingstechnieken en -producten die het meest geschikt zijn voor het reinigen en onderhouden van tegelvloeren in commerciële ruimtes, zoals kantoren, winkels, en meer. Mocht je meer te weten willen komen over innovatieve methodes, kan je onze vorige blog lezen.

Lees meer
Bel mij terug
{{error}}